Truca'ns: (376) 373 203

Gea

 

GEA és una empresa andorrana de llarga i reconeguda trajectòria. D’origen familiar, l’experiència de més de 30 anys ens ha transformat en una empresa líder en el sector majorista de material elèctric, il•luminació i electrodomèstics.

L’any 2000, vam emprendre un nou camí amb la incorporació de l’il•luminació decorativa i de disseny, i de mobiliari de cuina, bany i armaris. Solucions orientades tant a sector públic com a l’industrial i el domèstic.

Avui el repte és encara més gran. Hem començat un pla d’expansió ambiciós que, a més de traslladar el nostre magatzem, incorporar nous materials i productes únics i de gran qualitat, tenim com a gran objectiu estar molt més a prop del nostre client: inaugurem la nostra botiga GEA CASA.

 

MISSIÓ

Atendre les necessitats en matèria d’il•luminació interior i exterior, disseny en il•luminació, domòtica, mobiliari, electrodomèstics i so, tenint com a eix fonamental l’alta qualitat dels nostres productes i la vocació de servei dels professionals altament qualificats que integren el nostre equip de treball.

VISIÓ

Convertir-nos en l’empresa capdavantera del mercat andorrà en productes i serveis d’alta qualitat directament relacionats amb l’il•luminació, disseny d’il•luminació, material elèctric en general, domòtica, mobles, electrodomèstics, so i l’estalvi energètic.

 

VALORS

Fem bé el nostre treball per al nostre país, la nostra gent, per al nostre medi ambient, la nostra societat, però sobretot: per al nostre client.

 

 

Carrer Prat de la Creu, 29 – 39

AD500 Andorra la Vella

Tel. +376 72 12 12

Fax. +376 72 58 67

http://www.gea.ad/

gea@gea.ad