Truca'ns: (376) 373 203

Anna Mangot, disseny tèxtil, és un estudi de disseny que es dedica a la creació i producció en seda pintada a mà de complements del vestir, regals d’empresa i commemoratius, desenvolupament de col·leccions i merchandisings, dissenys per estampació industrial i vestuaris per espectacles.

El 1994, essent el primer alumne de la seva promoció, Anna Mangot es gradua en disseny tèxtil i moda a l’Escola Superior de Disseny (Universitat Ramon Llull, Barcelona) . En acabar els estudis compagina la feina en el sector tèxtil amb la seva veritable passió: pintar sobre seda. Un any més tard, crea la seva pròpia empresa d’articles en seda pintada a mà. El 1998 s’estableix definitivament a Andorra.

Tots els seus treballs van sempre lligats l’art, la cultura i la historia. Rera d’ells s’amaga un elaborat procés de creació i anàlisi. Les produccions en seda són peces úniques, cuidades des de la primera pinzellada fins l’últim acabat. Els seus productes es diferencien per la riquesa i varietat de les teles, la calidesa dels colors, l’acurada presentació i la sensibilitat amb la que han estat creats.

 

Verge de Canòlich
AD600 Andorra la Vella
Tel. + 376 373 203

www.annamangot.blogspot.com
mangot@andorra.ad